mått illa

heej!
idag har jag mått illa precis hela dagen men jag masade mig ändå till skolan men skippade fotbollen och vet ni vad? jag behövde gå i skolan på KVÄLLEN. hemskt! men iallafall sammanfattning: jag mår dåligt och det är talangjakt imorgon och jag ska dansa ;)

dags för bilder

ville bara visa en gullig unge ;)
 lill- alice

 


sjuk

ja gick till skolan men började plötsligt få kväljningar och mådde jätte illa så ja va tvungen att gåhem :(


sjuk 26/4-10

japp jag e sjuk, mår ganska dåligt men elin eockså sjuk så vi sitter och chattar. om en stund så kommer kanske farmor och farfar hit;) just nu sitter jag och lyssnar på eva&adam och dricker te =) jag har nog någon for av maginfluensa men jag har väldigt svårt för att kräkas så vi får se hur de går.
igår: skulle de ju vart fotboll men ja va helt kraftlös så jag somnade om för att orka med resten av dagen. runt 13.00 så gick min familj och jag till elin för att fira Filiphs konfermation ;) efter de så gick jag och elin till PMP. det va najs. sen på kvällen åkte my family and me till globen för att se the last bounce de va SJUKT bra! men ja mådde lite dåligt men GUD va grymma dansarna va ! :P ojj nu blev de lite långt inlägg hoppas ni pallade läsa ;)

syr

nu sitter ja ock syr min avslutnings klänning ;)
tjao<3

cykel olycka

heej!
ja de e sant. ja har vart me om en cykel olycka. men tur för mig att jag bara kom undan med en stukan handled och ett litet sår i handen. värre för mathias som fick hjärnskakning. känner mig så himla orolig :S

godmorgon alla söta människor

heej!
idag ska jag städa lite och sen drar jag nog till A men de e inte säkert för ja har träning sen klockan 16.00. men de kanske blir en stund iallafall =) igår hade vi som sagt fotboll och de va sjukt kul! mycket bra mat och man fick verkligen mer sammanhållning mellan oss och 96:orna!

dagarna går

heej!
igår slutade me att vi drog till cilla =) så de va nääääz och sen sov ja hos elin och nu ska jag till södergarn
puss

ETT LYCKA TILL?

heej!
nu har jag precis bytt om. fotboll nästa! vi ska möta djursholm! ska bli nääääz :P

usch

hej!
har varit ganska ned stämd för de ja skulle göra. men nu ör jag glad att jag gjorde de. just nu är ja så HIMLA sugen GLASS:DD ska kolla med M om hon också e sugen! den kommande helgen blir en riktigt FOTBOLLS helg :D med match imorgon och fotbolls dag på ***** på söndag ;)

trött

heej!
nu är jag trött för vi lärde oss en hel koreografi :O så nu e jag SLUT. har duschat och ska soova ;)

snabbis

heej!
nu ska jag på fotboll och vi har äntligen fått en tränare! einar heter han. vi hade såklart en tränare förut men hon vickade bara :) efter fotbollen har jag dans så de blir nog inget inlägg förns SENT ikväll

bad day

ja, de här var en dålig dag från början till slut. hade inget sug alls på träningen och nu är allt bara jätte jobbigt. känns som om jag bråkar med alla men de är bara att bita i de sura äpplet och antingen fly eller "ta tjuren vid hornen" (som mamma brukar säga)^^. jag väljer nog de senaste för annars så händer de ju inget? men just nu känns allt botten. on the good side, nothing get worse so it must get better, right?
 me right now

snabbt

hej!
lägger in ett snabbt inlägg. har lite bråttom till fotbollen men hörs sen ! puuuuuuuus

chilldag

Heej!
chilldag idag :D jag städar lite nu men ja pallar inte göra mer x) sen ska jag nog duscha och gå o träffa några kompisar. men de blir nog early to bed har ju fotbollsmatch imorgon ! jag tror att vi vinner (för vi e ju bäst!)

                                                 .......
                                               ...........
                                              .............
                                               ...........
                                                  ......

jobbdag med en liten shoppingtur

heej!
var tvungen att gå upp klockan halv åtta :S trog sen till jobbet men slutade som tur var vid ett =D så jag åkte in till plattan och träffade mamma för en liten shoppingtur. de slutade med att jag kom hem med ett par röda converse och en skinnjacka. mamma bjöd (har man inte bara de bästa föräldrarna ibland!??!!) nu äter jag goodis :D


so right

A heart is not to play with, a heart is not a toy. But if you want to break it, give it to a boy.

12

jaa så sent vaknade faktiskt ja ! de brukar jag inte. idag ska jag bara ta de lugnt men sen har ja fotboll så de blir nääääz ;) nu sitter jag och dricker choklad med vispgrädde. YUUM !

Eriksdalsbadet

Yoo!
nu e jag hemma från en sjukt kul dag på eriksdalsbadet med hedda,emelie och linnea. elin följde tyvärr inte med :( men-men de va skiiiiiiiiiitt kul! nu ska jag packa ihop och sen ska jag dra till emma =D för att sova där i natt! kuul!

<3 :))

sorry about the bad update!

ja, för de e liksom så att jag har vart i småland och har inte haft tillgång till internet :( men nu är jag tillbaka och de e ju för fan LOV!!! idag har jag sovit över med elin och snart ska jag (vi) till eriksdalsvbadet med några kompisar :D


RSS 2.0