ville bara tipsa

Jag vill tipsa om 4 saker

1- ett sätt att spara pengar. GÅ TILL SECOND HAND! det finns urnygga grejor som var inne för typ hundra år sen och som blivit mode igen;) + att de kostar runt 75% kronor billigare. nu finns det säkert folk som sitter hemma som säger "eeuw, ha på sig andras gamla kläder! groose!" ja men dom är ju tvättade? det är värt att gå till närmaste outlet och kolla, jag glömmer iallafall bort allt sånt när man väl kommer dit ;)

2- en av mina favorit bloggar! ni bara måste checka denna blogg, lovley ;) elin promise you won't me dissapointed! (stavning)

3- graffiti . folk säger "det är olagligt bla bla..." men nej det är det inte på vissa ställen eller på papper! du kan skriva och utrycka vad du vill för om det är på papper så kan du ju välja att inte visa för någon och om det är i graffiti parker så vet ju ingen att det var DU som gjorde just den målningen. prova för att det ät oerhört skönt att skissa av sig sina känslor

4- kompis tips. nummer 1, ge din kompis komplimanger. 2, finns alltid där om hon/han har problem och lyssna verkligen på dom om det är de kompisen behöver. 3, om hon/han berättar en hemlighet så se till att den stannar hos dej för annars kan ju inte din kompis lita på dej igen och i värsta fall så mister du honom/henne. det har hänt mej så glöm aldrig dom här tre grejorna!

Keep it safe and were a condom!;)/ E 8-)


shopping

Yoo!
här kommer lite länkar på kläder jag köpt:
https://www.ginatricot.com/#/product/28348900 = skärp ;)
https://www.ginatricot.com/#/product/24922900 = lackleggings ;)
och dom andra var på rea så ja hittar som inte :( men ENJOY!

Keep it safe and were a condom!;)/ E 8-)


jag har tråkigt!

yoo!
jag har tråkigt så give me a call ;

Keep it safe and were a condom!;)/ E 8-)


home again

Yoo!
nu är jag hemma igen ;) jag sitter och äter en nutella macka & ett glas  juice ;) Yuuuum ;)

Keep it safe and were a condom ;)!/E 8-)


mina dagar igår och idag

Yoo!
jag börjar med att berätta lite om igår

igår:
det var sista dagen i skolan så att nu äre HEELG si himla skönt! jag drog direkt hem för att bota min huvudvärk och fixa mej iordning inför kvällen. helt plötsligt kommer mamma in och säger åt mej att gå och mata elins<33 katt så jag gick dit men fick inte upp dörren..... called dad som sa att ahn kommer dit senare. då går ja tll ica för att köpa lite snacks inför filmkvälen hos joel när ja står i kön så ringer mamma och säger att Lili<3 har kommit så jag skyndar mej hem och när jag väl är hemma så har Cilla<3 & Alice<3 också hunnit komma. medans jag äter så kollar dom andra igenom kläderna som Alice<3 får ärva av mej sen går vi tillsammans till Joel och när vi har kommit så är Fille redan där! najs ;) så vi bunkrar upp med snacks och sätter på filmen Bless the child rekomenderas INTE för såna som jag^^ jag skrek jätte mycket och va tvungen att gå upp för jag K U N D E vekligen inte kolla mer. kalla mej mes men jag klarar verkligen inte av sånt! efter en stund så kommer en efter en av dom andra upp så vi snackar lite och sen ska alla gå hem.  Cilla<3 ringer taxi och är lite skrajj för taxichaffisen men de va nog inga probs. vi andra följer Fille hem och sen får Lili<3 & Alice<3 skjuts hem, ja de va väl istort sätt min dag ;)

nu håller jag på att göra mig iordning för att åka till Mippi<3 .

Keep it safe and were a condom!/E 8-) 


alice ballis<33

Yoooho!
idag har ja vart me alice ekman<3 de var väldigt roligt och vi snackade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. allt mellan allvarligt och helt komiskt! väligt skönt att ha nån som dej gumman<33 men hon drog så nu sitter ja och kollar på The big bang theory me like!

Keep it safe and were a condom ;)!/E 8-)


har gått och blivit "sjuk"

okej okej, jag vet inte om det räknas som sjuk men jag mår illa av sårvätskan. ja menar, skulle någon av er tycka att de va gott at gå runt och slicka på ett varigt sår hela tiden? öhm, don't think so! men imorgon kommer jag va frisk, det MÅSTE ja va! för då ska ja förmodligen va me mippi<3 (http://mikejlaah.blogg.se) så de e ju as najs! men nu sitter jag och kollar på TV. det är iallafall ganska najs. sen ska ja skissa lite ;) de kanske kommer upp en bild sen ;) who knows :P

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)

har tråkigt

yoo!
jag har tråkigt :(

Keep it safe and were a conom!;)/E 8-)

feel like a freakin baby

yooo!
nu är jag nyopererad. allt gick bra som tur va men jag är ganska yr och känner mej allmänt tilltufsad ''/ anyway, när jag kom hem så hoppade jag direkt ner i sängen och satte på en film, oh,sweet life sen kom mamma in med lite aprikoskräm med mjölk. yumm! aprikos kräm kanske inte låter så gott men de smakar underbart om man inte kan äta fast mat! oj juste, har glömt att berätta att eftersom jag har ett sår i gommen så kan jag inte äta något man tuggar på så min diet dom närmaste dagarna kommer att bestå av te, yoghurt,mosad banan, smoothies,kräm och sånna saker. jag kommer nog kanske kunna äta nåt lättuggat som potatis och sånt men de får vi ju se. just nu går jag praktiskt taget på värk tabletter. är ganska borta ja men det är ju jätte trevligt att alltid känna sig full eller hur? x( jag ska äta 1½ alvedon och 1 ipren 4 ggr/dygn. satt ja , alla i min klass kommer att få de väldigt trevligt med halvmedvetslösa lilla mej. aja, ska dra o mosa en banan nu

Keep it safe and were a condom! ;)/E 8-)

1 NATT kvar :S:S:S:S

Yooh!
förlåt igen men ja orkade faktiskt inte blogga.det är bara 1 NATT kvar till min operation ! herregud vad jag är nervös!! aja, idag har jag haft släktträff. kul =)sen åkte jag och hyrde film för att kunna tänka på annat imorgon efter operationen..... aja nu måste jag faktiskt gå

Keep it safe and were a condom! ;)/E 8-)


jahapp, helt plötsligt knackar dom på rutan x)

yoo!
idag när jag "vaknade" så hade jag migrän..... så himla jobbigt! aja, huvudvärken avtog och jag kunde gå till skolan vid lunch. när jag väl kom dit så hade vi slöjd. skit kul med lasse SKIIT NAJS! sen hade vi då några andra lektioner och sen vare S.L.U.T !! ;) jag åkte direkt hem för att vila upp mej inför "my big operation" om fyra dagar... :S är ganska nervös :S men-men det ska nog gå bra, läkarna e jätte bra :) jag käka middag och så va ja lite inne på datorn och helt plötsligt knackar det på fönstret..... jag blir skitskrajj för ja såg inte vilka de e. jag går o öppnar och där står......Fille & Joel ;) haha, dom frös som fan så dom kom in en stund. sen drog dom och nu sitter jag här. så de e väl praktiskt taget min dag ;)
ganska trist vah?

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)

BTW, vem skulle inte vilja sitta i den här?


bad update

yoo!
sorry för dålig uppdatering. har helt enkelt inte haft tid, jag har ju ett eget liv oxå ;) sitter ju inte precis bara hör och väntar på att ni ska komentera hhaa x) idag har jag bara vart i skolan och nu är jagb hemma hos elin men måste dra snart... snyyyft :( bara 5 dagar kvar. till vad? jo, för om fem dagar så ska jag nämligen opereras!!! :S för vad? jo det är nämligen så att jag ska göra ännu ett ingrepp i munnen- HEMSKT! aja, ska gå hem nu så vi hörs väl senare?

Keep it safe and were a condom ;)/E 8-)

dag me L&E

yoo!
idag har jag vart med lili<33 och elin<33 vi har haft så jävla kul!! ;) nu sitter jag och äter glass och pluggar, TRÅÅK!!

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)


sista två showerna idag

yoo!
nu ska jag nart klä på mej för ännu en dag i logerna på vasan...... känner mej lite sådär taggad men det kommer nog bli kul när man väl är där ;) tror inte ni det? idag ska brorsan och resten av familjen komma och kolla och det blir ju ganska kul. =) move it är roligare än show it! så heter showerna för er som undrar ;) igår gjore jag jättemånga fel men jag tror det kommer gå bättre idag eftersom man inte är lika nervös som på premiärerna :)

jag kanske slänger upp lite bilder ikväll ;)

Keep it safe and were a condom !;)/E 8-)


dansshow!

yoo!
nu är jag tillbaka från dansshowen. är fortfarande sjuk men mår lite bättre nu, så hoppas att det blir ännu bättre imorgon :) det gick lite sådär med danserna men ändå helt OK orkar inte lägga upp bilder och så men det kanske kommer sen ;) ska kolla om de finns några länkar påfilmer från dansshowen :P

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)


SJUK 15/1-10

yoo!!
är sjuk. det suger. just nu sitter jag och kollar på fresh prince in bel air. så jäkla skön! skönt att det ör fredag i alla fall, skulle vart på gården med line<3 ikväll men nu så , ja de blev ändrade planer-.-' imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk för då har jag nämligen dansshow och det har jag hela helgen så jag FÅR INTE vara sjuk!

Keep it safe and were a condom! ;)/E 8-)

14/1-10

yoo!
nu har jag precis kommit hem från dansrepet. orkar inte skriva nåt mer förlåt,

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)


dansrep

yooooho!
nu ska ja på dansrep så ja kanske slänger in ett inlägg ikväll ;)

Keep it safe and were a condom;)/E 8-)


vanlig dag me E,L och A

yooo!
idag har jag vart i skolan som vanligt. ganka tråkiga lektioner men jag fick veta att bosse (musiklärare *dålig*) har slutat!! WOHO! när skolan äntligen slutat så gick jag, elin<3,lili<3 och alice ekman<3 hem till alice<3 och va där :) vi hade GRYMT KUL!! och sen skulle alice<3 titta på bio med sin pappa så vi andra gick till ica och köpte godis (eller jag köpte en macka) och sen åkte vi hem till moi och kollade på superheroemovie sjukt kul! ;)

Keep it safe and were a condom! ;)/E 8-)


klippt lugg idag

yoo! idag har jag klippt lugg :) ja, och skolan började-.-' kul att träffa alla kompisar iallafall. vi fick tårta idag! :D

Keep it safe and were a condom ;) /E 8-)


kollar på vänner

yoo!
idag har min gudfar vart här och sen ska mina kussar komma. nu sitter jag i sängen med Ludvig och kollar på vänner. hörs senare! :)

Keep it safe and were a condom;)!/E 8-)

är me mina barn!

yoo!
nu sitter jag och snackar me emma<3 & elin<3 vi snackar om en viss person..... aja, senare ikväll ska jag till sarah med elin :)

Keep it safe!;)/E 8-)

2010

mitt 2010 började med att jag bråkat med en som brukade va en av mina närmaste vänner. jippie-.-' sen har jag bråkat me mitt ex. ännu bättre!

men vi får hoppas att resten av året bli bättre ;)

 


hejj kom på en grej

jag har INGA planer för imorgon så slå en pling om ni vill hitta på nåt! ;)

I'm back

yooo!
nu är jag tillbaka från eriksdalsbadet och vi har precis lämnat av alice<3 nu kollar ja på CSI med brorsan :) så himla naaajsigt ;) OCH spännande :S aja, nu ska ja skissa lite på paint

Keep it safe;)/ E 8-)


måste man ha en rubrik!!? ´;)

yooo!
nu sitter jag i soffan och väntar på att alice<33 vi ska ha lite kuliga saker o sen ska ja till doktorn efter de åker vi till eriksdalsbadet så himmlaa NAAJS!!!!
folk tror nog att jag försöker skryta med de där it's not ME it's YOU men ja försöker ju baa förbättra mina söta läsares självförtroende såklart!!! ;) <33

shopping day with alladin!

HAHA alice du fattar vah? ;)
nej men tjjeenare!
idag vakna ja vid runt 11.10 :) då fick jag ett sms av alladin<3 som sa att bussen gick om en timme och då blev jag fett stressad. skulle ju ta en dusch också!! men ja hann iallafall ;)så vi åkte in till stan och började shoppa jag köpte två tröjor från http://bikbok.se så himla fina! sen köpte jag julklapp till lili<3 , elin<och alladin<3 + att ja köpte en hårborste och lite andra privata saker ;) men nu måste ja dra

Keep it safe;)/E 8-)


I love me my selfe and I!

har tänkt på en sak. varför tjatar alltid folk om att dom inte gillar sitt liv o så men ja menar jag gillar mitt liv och ja tycker man ska gilla allt om sig själv. ja vet att vissa saker kan vara jobbiga men tänk på allt bra som också händer ! folk säger något i stil med "vi älskade varandra och jag lät dej gå....." men då tänker jag liksom "va fan" om den personen verkigen älskade dej så skulle den aldrig dragit i första taget.! "
visst har ja rätt?
om man tänker efter så är de exakt så! och folk säger "jag antar att det är mitt fel....." men det är det inte! de ända du kan ta skulden för är om DU dissar någon. men oftast finns de ju ett skäl ;) men klandra inte er själva! ta tag i det och försök göra nåt åt de. gör ALLT! ANNARS kan du klandra dej själv

Keep it safe!/E 8-)

p.s kommentera hur NI tycker! ;)


dag me jessiepessie<33

yooo!
idag har jag varit me jessiepessie<33 vi har åkt pulka o kollat på twilight o massa andra grejor ;) men nu är ja hemma, miss me? men nu ska ja skissa lite så

Keep it safe!/ E 8-)

är hemma hos elin

yo!
idag vaknade jag vid 11 typ ;) sen för en stund sen så kommer elin<3 helt plötsligt hem till mej för att kolla en sak o så vips så hänger jag me hem till henne. annars hade jag fortfarande suttit hemma som en sömnig zombie ^^ jag sitter och lyssnar på MJ (R.I.P) "they don't really care about us" så himla bra!
aja,
Keep it safe!/E 8-)

how could you!?

hur tror du att jag ska kunna lita på dej igen?
jag är inte arg för de du gjorde utan hur du tog konsekvenserna!
hur jävla patetiskt som helst.
DU är inte patetiskt men dej var patetiskt gjort.
och att du anklagar MEJ för att förstöra DITT liv.
ja menar, grow up!
jag älskar dej men trodde aldrig att du skulle gööra så mot mej.
inte du.

det där var till en "vän" som ni kanske förstår ;)
btw, tjejer om ni kollar, vem är den snyggaste killen i källängen? ;) ska räkna ut de så kommentera!!

Keep it safe u guys!/E 8-)


sleep over!

yoo!
igår så käka jag me isak och sen kom elinpelin<3 hem från frövi så du hade vi pyjamasparty ;) vi typ köprde ansiktsmask och typ massa mer :P de typ luktade skitmycket skunk! vi kom typ isäng vid halv sex men iallafall :P när vi vakna så gjorde me amerikanska pannkakor MUMS! sen åkte vi till centum men allt var stäängt så vi åkte till fältan. där köpte vi lite nagelgrejor och åkte hem :P

Keep it safe!/ E 8-)


sleep over!

yoo!
igår så käka jag me isak och sen kom elinpelin<3 hem från frövi så du hade vi pyjamasparty ;) vi typ köprde ansiktsmask och typ massa mer :P de typ luktade skitmycket skunk! vi kom typ isäng vid halv sex men iallafall :P när vi vakna så gjorde me amerikanska pannkakor MUMS! sen åkte vi till centum men allt var stäängt så vi åkte till fältan. där köpte vi lite nagelgrejor och åkte hem :P

Keep it safe!/ E 8-)


no plans!

ja, ni hörde rätt. ja har INGA planer för kvällen! :-O eller jo, ja ska träffa elin som kommer hem igen =D men först ska ja hitta nåt att käka. nåån som vill käka me mej? ;) give me a call! aja, jag har tråkigt ! så bomba mej med sms och sånt för de gillar jag!

Keep it safe!/E 8-)

welcome home pooolarn!

yoo!
idag är jag skitglad för idag kommer elin<33 hem från örebro!! igår hände en ganska tråkig sak. jag pratade ut med alice koskela. att ja inte kan va kompis me henne efter det hon det hon gjort. jag berättar nån annan gång va hon gjort ;) aja, idag har jag tänkt att åka in till centrum och köpa lite julklappar till kompisar! har haft ekonomikris i plånboken fram till idag :P men nu är de lungt igen! aja, nu ska ja ta en dusch så vi ses snart

Keep it safe!/ E 8-)

 


morsning!

yooo!
idag har de vart en väldigt slapp dag men jag tog mej ut på en promenad i de fina vädret ;) när jag kom hem så drack jag varm choklad och kollade lite på film=) btw, HELOO 2010!! jag har många nyårslöften! tänker inte lista upp dom för de e liksom lite privat....
vad har ni för nyårslöften?

Keep it safe!/E 8-)


RSS 2.0