ville bara tipsa

Jag vill tipsa om 4 saker

1- ett sätt att spara pengar. GÅ TILL SECOND HAND! det finns urnygga grejor som var inne för typ hundra år sen och som blivit mode igen;) + att de kostar runt 75% kronor billigare. nu finns det säkert folk som sitter hemma som säger "eeuw, ha på sig andras gamla kläder! groose!" ja men dom är ju tvättade? det är värt att gå till närmaste outlet och kolla, jag glömmer iallafall bort allt sånt när man väl kommer dit ;)

2- en av mina favorit bloggar! ni bara måste checka denna blogg, lovley ;) elin promise you won't me dissapointed! (stavning)

3- graffiti . folk säger "det är olagligt bla bla..." men nej det är det inte på vissa ställen eller på papper! du kan skriva och utrycka vad du vill för om det är på papper så kan du ju välja att inte visa för någon och om det är i graffiti parker så vet ju ingen att det var DU som gjorde just den målningen. prova för att det ät oerhört skönt att skissa av sig sina känslor

4- kompis tips. nummer 1, ge din kompis komplimanger. 2, finns alltid där om hon/han har problem och lyssna verkligen på dom om det är de kompisen behöver. 3, om hon/han berättar en hemlighet så se till att den stannar hos dej för annars kan ju inte din kompis lita på dej igen och i värsta fall så mister du honom/henne. det har hänt mej så glöm aldrig dom här tre grejorna!

Keep it safe and were a condom!;)/ E 8-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0