happy new year!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!
jag berättade ju för er igår om hur jag ska fira min nyårsafton ;)  men jag ska gå in lite mer nogrannt på min outfit + smink:
monki - eldora skirt svart http://www.monkiworld.com/se/collection/#/product359
monki - T-shirt lila med motiv (tyvärr har jag ingen bild och hittar ingen länk)
H&M - tights svarta standard
adidas - tjocktröja vit&svart
H&M - benvärmare gråa långa


vad ska ni ha på er? ;)



Keep it safe! /E 8-)

tjabba!

yooooohooo!
idag har jag gjort absolut ingenting! så himla skönt! mamma och pappa åkte in till stan medans jag låg under täcket och snarka... och när dom kom hem så hade dom med sig

LED-tv 42tum!!

damsugare...

en dator!!.... åt min bror-.-'

och en hårdisk!!

så himla najs! pappsen har precis monterat upp tv:en och den passar SÅ bra i vårt vardagsrum;) haha ja fattar om de inte e så kul för er men våran förra teve såg man nästan inget så ja e glad! nu håller jag på att locka håret för jag ska nämligen på middag hos otto & love dom är bara för söta ibland ;)

jag har letat så himla länge idag efter några snygga graffiti bilder men jag hittar inga :S får nog snacka me nån kompis om ja får lägga upp någon av deras skisser (a) aja, nu måste jag snart iväg så vi hörs senare! ;)

JUSTE! imorgon ska jag fira nyår hos ofcourse hultqrans som typ varje år ;) det blir nog skit najs! jag ska ha på mig en monki outfit som jag köpte förra veckan. YUMM!

vad ska ni ha på er?
vart ska ni fira? ;)

Keep it safe!/E 8-)


kolla här

kolla här:
gjord av markus:

och här kommer lite andra najsa som han tagit fram åt mej :


najsa vah? ;)

Keep it safe!/E 8-)


skullcandy!!!

ja, ni hörde rätt. jag har precis fått skullcandy hörlurar!!!! farmor ochfarfar är endå bra på vissa sätt!! :Dja fick svart/silver!! aja, nu ska jag prova dom lite så see ya later! juste! sak lägga upp lite mer bilder från graffiti:
den här är SÅÅÅ cool!

keep it safe!/E 8-)


FÖRLÅT!!

yooo!
förlåt för min urusla uppdatering!!! jag har vart i småland över jul och inte haft med min dator så vad ska man göra!? ;) men nu är jag tillbaka. GOD JUL på er allesammans!! här är lite julklappar jag fått:

ipod touch

ipodskydd (rosa,vit &svart)

googles (piiiink)

skidbrallor(green)

kläder!(lovley :D)

filmer :D

presentkort(kicks,bikbok & ginatricot)
skid hjälm(viit)

vad har ni fått? ;)

Keep it safe!/E 8-)


najs kväll

yoooo!
kom hem efter en najs kväll med victor<3,elin<3,matilda<3,linnea<3 och josefine<3 mahaa, vi hade lite snöbollskrig och snacka och lite mer ;) nu sitter jag och chattar med ebba lye och lite andra roliga människor :P och äter äpple ;)

Keep it safe and wear a condom x) /E 8-)


karolinska

yoo!
idag ska jag först in till karolinska och ta ett prov i nyckelbenet. efter det kommr jag hem och ska klippa kola :D
kanske kommer ett till inlägg senare ikväll ;)

Keep it safe!/E 8-)


4 dagar kvar...!

yoo!!
idag ska jag åka och träffa en liten bebis som bara är tre veckor, cute! sen när jag kommer hem kanske det blir lite skissning om jag hinner;) är fortfarande lite/mycket besviken på ****! 
vad ska ni hitta på idag då? ;)

Keep it safe!/E 8-)


så jävla onödigt!

yo!
nu har gästerna precis dragit :P  det blev en najs kväll som vanligt. sedan fick jajg höra att mitt ex just strulat med en annan tjej. onödigt tycker jag eftersom vi precis reett ut allt. så jag är ganska sur på honom.... fast mest besviken.
Keep it safe!/E 8-)

I'm sorry

sorry I let you down
I thought I was doin the right thing to leave you...
i regret it and now it's to late
I know you want nothing to do with me but I can't just give you up..... I won't
you sad that I lied about lovin you but I didn't.
you did.

the grinch

yooo!
hittills har jag städat mitt rum, riktigt ordentligt! det är ganska tråkigt men det blir ju fint när det är klart! sen när gästerna kommer så ska vi gå ut och åka pulka^^ det är asnaajsigt!!

keep it safe!/E 8-)

god morgon

yooo!
nu är jag vaken och det är en UNDERBAR dag ;) hade tänkt att börja den genom att sova lite till:P nej, men idag ska jag städa och sen på kvällen kommer vi få gäster, nämligen björn med familj, hultqrans och anderberg. det är dom vi brukar fira nyår med! ;)

keepit safe!/E 8-)


svar på tal och en riktig tabbe!

jag fick en komentar om min svanskota. jo, jag slog i den när jag blev jagad av carolina och "anonym" gjorde en riktig tabbe genom att skriva de här komentaren! nu vet jag att det är någon i min klass eller i B klassen. haha FAAIL! och jag tror jag vet vem du e. så lägg av att skriva satt du inte avslöjar dej helt ^^

keep it safe!/E 8-)

ojj glömde

ojj,glömde visst en fråga^^

sändare:Linnea
fråga: vilket är ditt favorit program?
svar: "vänner m.m

sändare: jessica
fråga: vilken är din favorit sport förutom fotboll och dans?
svar: skateboard! ;)

svar på frågestund;)

okej, dags att svara;)

fråga: vilken är din favorit glass?
svar: jag har många men just nu är det nog ben&jerry wich från gb

fråga:hur mår du idag?
svar: jo tack, ganska bra=)

fråga:vart bor du?
svar: nej, tack den frågan vill jag inte svara på.

fråga: ärdu oskuld?
svar: ja, det är jag

fråga: är du singel?
svar: ja, jag och min pojkvän bröt upp för två dagar sen.

keep it safe! /E ;)



jullov och doktorn

yo my brothers!
idag slutade vi skolan! nu är det JULLOV!! så himla najs! när jag kom hem så kände jag att jag inte mådde så bra. jag ringde till mamma och nu ska jag snart till doktorn..... :S nu ska jag klä på mej och ta bussen till doktorn :(

keep it safe ;) /E ;)


glöm inte!

btw, u guys haven´t forgott about my "frågestund" right? ;) svarar imorgon?

gården =)

yooo!!
jag kom precis hem från gården där jag spenderat kvällen med min underbara  kompisar ;) tyvärr har jag inte tagit några bilder från ikväll men det var iallafall grymt najs! vi typ snacka, skejta lite (eller dom gjorde och jag kolla på^^) isak visade en skejtfilm som han och hans grupp tepo gjort. dom är så jävla grymma!! (a) dom säger att jag kan va me om jag tränar och klarar ollie, shuv it , kickflip och lite så. haha, det kommer jag aldrig klara! men et är väl bara att träna! ni vet ordspråket: övning ger färdighet? ;) haha, personligen tycker inte jag att de stämmer så bra. oh,well :P just nu är medlemmarna i tepo: björn formgren,isak kalpak möller, william engström, någon kille som jag inte kommer ihåg namnet på, fredrik von essen och adam nånting ;) dom är jätteduktiga! skulle va jätte kul att komma med men jag måste nog träna lite mer först ^^. idag mår jag mycket bättre än igår med mitt inlägg "fan vad har jag gjort!?" om ni undrar så hände det en grej mellan min pojkvän och mej och därför var jag lite ledsen men jag mår mycket bättre nu!
 so, what have u guys been up to this evening?;)
 

keep it safe!/E 8-)


graffiti

yoooo!
ville bara visa er en av mina STORA intressen! nämligen.... GRAFFITI!! här kommer lite bilder för er som inte vet vad det är ^^
jag har inte ritat bilderna....^^

jaja, see ya later<3


1 vecka kvar!!

that's right!!! en vecka kvar till julafton!!  hurni nu äre såhär att jag funderar på att tuffa till bloggen lite och inte vara så puttenuttig. vad tycker ni? ;) men nu äre snart juuul så då orkar man ju inte tänka på sånt så mycket! iallafaall, imorgon fyller anton år och då slutar vi skolan!! ;) aja kolla inte dom här urläckra smycken från cocoo:
 alla dom här goda halsbanden hittar ni här : http://cocoo.se/web/folder.asp?folderID=152&showCase=all

fan!

helvete! vad har jag gjort!! jag gjorde det jag trodde var rätt men istället slet jag ned den sista pålen som höll mitt liv uppe.......... </3

skridskor!

Heej=)
idag har jag vart i skolan. typ bästa dagen ever!! först vare vanligt, sen fick vi håltimme, idrott och sen sluta vi ;)! SKÖNT! på gympan åkte vi skridskor. det var kul men jag slog i svanskotan ;) nu ska jag byta om och sen ska jag till ***** pusss<3

FRÅGESTUND!

det är dags för FRÅGESTUND!!! ;) fråga vad ni vill!!! svarar på fredag ;)
puss<33

dålig uppdatering! my bad...

Heeej=)
förlåt för min dåliga uppdatering! ;) idag har jag i alla fall vart i skolan och sen åkte jag, elin och lili till centrum för att köpa *****. efter det åkta jag och elin till några småbarn och satt barnvakt i en timme eller så. SHIT VAD DET SNÖAR!!! när jag kom hem fick jag ta och skotta :P aja, nu ska jag kolla på two and a half men ;)
pusspuss


cocoo

heej :)
var bara TVUNGEN att visa er några nya URFINA smycken från cocoo:

älskar dessert smycken!! synd att det inte finns många affärer i stockholm som säjler dom...... men tur att cocoo, min favorit affär gör det!! här får ni en länk till dom här smaskiga smyckena ;) http://www.cocoo.se/web/folder.asp?folderID=152&showCase=all
pusspuss;)


lucia :D

grattis på lucia!!!
idag har jag och familjen vart och julhandlat. men nu måste jag skynda mej, ska ut och käka middag med farmor och farfar. =)

puss<33


faan!

usch vad dåligt jag mår just nu!

vad ska paappsen få!? :O

Heej bloggen ;)
jag har ett stort problem, vi (my family) ska köpa julklappar imorgon och ja har ingen aning om va jag ska köpa till min bror och pappa :O något tips? behöver verkligen er hjälp! ;) jag har varit lite halvsjuk idag men lyckats städa mitt rum iallafall. visst är jag duktig ? ;) nu tittar jag på mtv och chillar, jag har bakat peparkakor med glasyr idag också. MUUMS!!

pusspuss<3 och glöm inte att komentera! det är mycket roligare att blogga då!


lördaag

Heej=)
idag sov jag över med alice<33 men hon skulle åka till sin mormor så nu är jag ensam igen...=(
om det är någon som vill hitta på något så kontakta mej!!! elin, om du ser det här kan du svara på min komentar på din blogg? måste verkligen veta<3
pusspuss

 


allice pallis<33

Heej bloggen ;)
nbu har jag slutat skolan och är hemma hos alice ekman<33 vi skrattar åt josefine! patetisk wannabe!! senare idag ska vi till brevik och spela fotbollsmatch!<3 vi kommer ÄÄGAA!!!
pusspuss<3

hiss och diss


  • vi börjar med hiss:
  • kompisar
  • bloggar
  • BOYS BOYS BOYS;)
    bra mobiler
    vänner som verkligen finns.....<3
    DISS:
    falska "vänner"
    utfrysningar
    omogna personer

    jaa, det är väl så jag känner jujst nu, pusspuss<3





julklappsdags ;)

Heej bloggen ;)
idag har jag varit i skolan, där hade vi engelska prov och sen var jag på någon sånggrej på elverket. nu sitter jag på golvet i mitt rum och packar in julklappar till min familj =) !
pusspuss<3

9/12-09

heej bloggen =)
förlåt för att jag inte skrivit på länge men jag har inte haft tid + att jag har varit sjuk i två dagar..... =( men nu är jag på benen igen och mår bättre iallafall. nu kollar jag på "vänner", jätte rolig serie! kolla den på kanal5! nu är Elin<33 sjuk så om du ser det här så KRYA PÅ DEJ GUMMSAN<33! jag har fått en ny favoritblogg kolla in! http://elinl.devote.se  haah, det är min kusin och hon har riktigt bra klädsmak ;)! på fredag har jag en fotbollsmatch mot Värtan. vi ska äga dom så jävla hårt!
anyway, pusspuss<3

sjuk

heej bloggen=)
idag gick jag hem vis klockan 10, mådde dåligt. =( nu mår jag lite bättre, ska snart in och jobba. ja, jag är fortffarande sjuk men allt MÅSTE vara klart imorgon......
pusspuss<33

2:a advent!

godmorgon bloggen!
grattis på andra advent!! (eller hur man nu säger) jag vaknade upp kl 10 i 9 och väckte den djupt sovade alice<3 ^^ hon verkade inte uppskatta det från början men när hon väl kom upp så kunde man jämföra henne med......en säck potatis! nej nu va ja taskig men hon var ganska trött men är nu uppe på benen. vi gjorde lite bilder och filmer i fotoshop^^dom blev feett faaiil!!aja nu ska vi göra nåt extremt kul!
pusspuss<33

minnniiiiiii

Heej bloggen =)<3
nu har jag vart på lunchen och sett på New moon<3 den var nästan bättre andra gången man såg den. om det går!? ;) och nu ska jag sova hos ballis<3 this will be a night to remember....... ;) vi skrattar åt våran total sjuka humor!!!! ^^den äger balle ur alla er andras humor ;)
pus på er <33

lunch

heej bloggen =)<3
nu sitter jag framför datorn och har precis bytt om. ska snart till alex och august på lunch :) men jag m¨ste gå efter bara en timme och en kvart för jag ska in till stan och kolla på New moon<3 med alice ekman<3 jätte myysigt!!<33 men nu måste jag typ dra

puss på eralla<33


är hos elin<33

heeej bloggen=)<3
nu sitter jag hos elin och vi försöker komma på vad vi ska hitta på en kväll som den här, har fortfarande inte kommit på nåt......:/ några förslag? ;) är det bara jag eller tycker ni också att han som vann MGP nordic är grymt söt!? + att han är SVENSK!!<33 haha:P jag typ spelar hans låt om och om och om igen ;) blir aldrig trött påren!!
puss puss <33
p.s någon som kan hjälpa mej med mitt ulrikmissbruk? ;)

gästblogg

HEEEJ HEEJ:)<3
Jag (Alice ekman snyggast:P) sitter här med köörv elvira:) vi gör en vinteräpple metafor (konstigt oord:) har väldigt skööjsit! ursäkta fluumet vi e vÄÄÄldigt flumsiga idaXD japp bajjjjjs bajs:)


KRAAAM PÅ ER ERA SMÅÅ KÖÖRVAR:)<33


alice ekman<3

hej bloggen!  =)
just nu sitter jag i min säng med alice "brallan" ekman<3 vi diskuterar vinteräpplet ;) HHAHAA!!! vår sjuka humor ofk ;) GRRÖÖÖÖÖT! idag har jag varit i skolan-.-' vi fick  fick tillbaka vårt franska prov.... resutlat: VG-! ;) jag trodde seriöst att jag skulle få IG men så blev det ju som tur är inte! >.< nu är det slaskigt igen :( bara det inte håller i sig till julafton<33! =)

puss på er alla läsare!


fotboll

hejhej bloggen =)
nu har jag kommit hem från fotbollsträningen (you know, gotta stay in shape ;P), dushat och ja, haft lite egen tid helt enkelt =) på fotbollsträningen fick vi träna lite passningar och tre-arms match. ni kanske undrar vad de e? ;) jo, de e så att man står två och två och håller varandra i armen, så ska man spela så! jätte svårt men roligt! jagvar ganska seg idag och orkade därför inte ge mitt allt...... anyway, efter skolan drog jag hem till sötaste alice ekman<3 vi snacka om allt mellan himmel och jord och ja, då blir de ju garanterat mycke skratt! nu sitter jag och chattar med matilda<3 (http://dvdg.devote.se)

pusspåer allihopa ;)<3

här är en gammal bild på min fiinfina matilda!men hon är fortfarande lika söt som sockervadd! ;)


skolan-.-

hej bloggen!
nu sitter jjag i skolans datasal och har svenska -.-' elin håller också på och skriver ett inlägg på sin blogg (http://gustafson.devote.se), vi har tränat på subjekt grejer och sånt. det är SANT jag är en riktig liten pluggis ;)
jag bråkar inte med berta längre (btw, hennes riktiga namn är inte berta) men det kan jju ta ett tag innan man kan kallas vänner igen. kanske två-tre dagar! men de känns iallafall jätte skönt att inte behöva undvika varandra !
pusspuss<3

 här är min underbara elin! <33

nollställd

hej bloggen.
just nu känner jag mig...... nollställd. alltså varken glad eller ledsen :/
pusspuss<3


fotboll

hej bloggen!
nu har jag precis ätit hemmagjorde köttbullar och någon god sås ;) mums! jag har duschat och känner mej allmänt ren och fräsch. jag fick springa ned till fotbollsträningen efter att ha missat bussen^^. men va ska man göra haha? jag snacka me markus på videosamtal och glömde bort tiden :P jag och berta är INTE vänner. hon ör så sjuukt jobbig!-.-'
anyway, pusspåer<3
 ni vet vilka de ärsom stöttar mej och vill bara tacka er, you guys rock! ;) <3

1/12

heej bloggen!
idag är en speciell dag som bara inträffar EN gång om året! nämligen....... FÖRSTA DECEMBER!! bara 24 dagar till jul! och jag som inte skrivit en önskelista än..... ni kanske undrar vem de förra inlägget va till? ja, vi kan kalla henne berta! jag och berta har iallafall bråkat mycket och vi är inte längre kompisar. punkt slut.
puss på er mina kära kompisar som stöttar mig egenom detta!;) you know I love you,right?<3 ikväll har jag fotbollsträning men de kanske kommer ett inlägg till ;) om jag orkar!

va har ni haft för er idag mina kära läsare?

 pusspuss ;)


RSS 2.0