lästimme

Yoo!
sitter nu i skolan och har läs timme man ja pallar inte läsa. min läarare står mitt emot mig så ja får se till att hon inte ser mig;) idag har jag som vanligt två träningar men ja e ganska taggad! jag kom också på att ja behöver köpa ett par nya sneakers och tvp XL- t-shirts. jhur ska jag få råd?? :o

 

middag med 2½ men

haha yyeeah, ja sitter och käkar middag framför tv:n? jealous?

 


min inköpslista för våren

 läderjacka rån h&m 399 kr (fast jag ska ha en svart)
vita converse(ska också köpa hallonröda)
och sen baseball jacka från carlings :)

tråkig dag

blir ingen träning idag så har väl inget roligare aatt skriva.. vad ska ni göra i påsk? jag ska mest vara hemma--

Lunch och gäster

Yoo!
nu ska jag snart till bussen och åka in till stan för att käka lunch med kompisar :) sen ska vi få gäster. MYSIG DAG =D


fira ludvig

Yoo!
nu städar jag och klockan tre så kommer släkten hit föra att fira min storrbror som fyller 15 på onsdag så GRATTIS! :D

LOVE THIS PICTURE


heej

Yoo!
idag slutade vi ett vilket var jävligt skönt ;) då drog jag hem för att städa men de har jag fortfarande inte orkat göra.... imorgon ska vi fira ludvig så jag får ta det lite lugnt men ska nog dra till gården ikväll, tror jag. någon som vill hänga med? nu ska jag käka lite mellis så vi hörs senare!



gomorgon på dig ;)

Yoo!
nu ska jag snart till skolan för att bygga skrot skulpturer... ja vi får se hur de blir -.-' ;)


släktkalas

yoo!
idag har jag spelat fotboll och nu ska jag på släkt kalas. är ganska trött men det bli nog kul :) har franska och historia till imorgon men så ska vi ha temadag på skolan så vi kommer inte ha nåt förhör. temat är klimat och jag ska göra någon skrotskulptur. jippie.... haha men de e me E,A&F så de blir nog ganska näääz ;)


dag med M

Yooo!
idag har jag vart med M och haft de mysigt ;)


dubbeldag

först skola, sen fotboll och snart dans ;)

fotboll

nu ska ja iväg på träning puss =)


allergi chock

yoooo!
när ja vaknade igår så hade jag röda prickar över hela ansiktet och de hade jag idag också. men de spelar ingen roll när man ska spela fotbollsmatch. jag va så himla taggad! vi vann med 4-1 ;) efter de så drog jag hem till kussarna och fikade. då fick jag en salva som skulle hjälpa mot utslagen men istället så började de bränna över hela ansiktet. så jag sitter med en fryspåse mot ansiktet. men de va snällt av dom att försöka hjälpa till :)


remember me

shit asså! grym film! topp 5 av dom bästa filmerna jag sett i mitt liv. jag grät floder, de bara rann. absolut värd att se! personligen så är inte Rob P en av dom bästa skådisarna men den här filmen ändrade helt min åsyn på honom. herregud säger jag bara.... MÅSTE SES!

svar!

Celia: jag har gillat en kille jätte länge och nu har han börjat gilla mig.. problemet är att jag har slutat gilla honom nu, vad ska jag göra?

Svar:
jag tycker att du ska prata med honom om hur du känner. förhoppningsvis så hittar ni en lösning men om inte så har ni i alla fall vart ärliga. hoppas mitt tips kan hjälpa dig, Kram!

Lina: favorit färg?mat? ämne i skolan?

Svar: jag gillar många färger men neutrala som svart,grå,vit men jag gillar rött också! jag gillar kött me klyft potatis och bearnaisesås, jag är också svag för nudlesoup. mitt favorit ämne är nog idrott och bild :)

Lina: är du ihop med någon? och isåfall vem?

Svar: jag gillar egentligen inte att lägga upp för mycket av mitt privaliv på bloggen men nej, jag är singel. ''/ :)

Isabella: vad hände mellan dig och din förra pojkvän?

Svar: som sagt så gillar jag inte att lägga upp såna saker men ibland funkar det inte bara ''/

Annika: har du en pojkvän?

Svar: nej de har jag inte

Lucinda: vad vill du bli när du blir stor? :)<3

Svar: jag vet faktiskt inte, men de ska ha med mode och design att göra :)

Denise: vem/vilka är dina bästa vänner?

Svar: Ojj, det är så många! det är jätte svårt att säga för jag vet att jag skulle glömma någon^^

Emma: är du oskuld?

Svar: Ja,det är jag.

Sara<3: 1.vilken är en av dina favvo filmer?2.brukar du kolla på serier?isåfall vilka? 3. Gillar du twilight? :D Kram!

Svar1. jag är svag för "stolthet och fördom". 2. Ja, jag följer några. bl.a Vänner, the hills, CSI NY och NAVY CIS. 3. ja, jag gillar twilight. tycker ibland att de e lite överskattat men dom e jätte bra!

Lolle<3: hej, har du några syskon? vad heter dom isåfall?

Svar: Ja, jag har en store bror. han heter Ludvig

Alice: vad är din favorit rätt? vilken är din favorit färg? vilka är dina bästa vänner?vad ska vi göra på gympan för fyrorna?

Svar: jag har redan svarat på dom första tre frågorna men på den sista så har ja inge aning, fotboll kanske? ;)

Hoppas ni har blivit nöjda med mina svar. om inte så kan ni skicka mejl så får ni mer privata svar!:)
 




liten grej bara

ni som känner mig kan också fråga riktigt personliga frågor som jag inte publicerar i bloggen utan svarar individuellt :) <3

FRÅGESTUND

nu är det dags för en frågestund så fråga vad ni vill! =D  svarar imorgon.
  den bjuder jag på ^^

halskatarr

Yoo!
sitter ni i soffan och kollar på film.. är sjuk som vanligt.. där här gången har jag fått någon form av halskatarr. men de ska bli så sjukt roligt för om en timme så kommer min moster hem från haiti där hon vart i tre månader så ni ANAR inte hur glad jag är! anyway nu ska jag käka frulle :)

French

jupp, jag sitter och pluggar franska.. skulle egentligen varit på fotbollsträning men jag vill inte bli sjuk till imorgon så här sitter jag och kollar på "förhäxad" grymt gripande asså!


details

Yoo!
nu sitter jag och dricker en smoothie.
ingredienser: äpple,apelsin,fil och glass.man kan tabort glassen om man vill ha ett nyttigare alternativ.jag har bestämt mig för att jag ska plugga lite mer i fortsättningen :P man vill ju ha bra betyg you know.. ! men just nu orkar jag inte ens titta på franska boken. den ligger bäst i min väska^^  jag håller på med en diagnos om min blogg och jag behöver DIN hjälp! är det roligare att läsa en blogg med:

1.lite text, mycket bilder

2. lite bilder, mycket text

3.mycket text, mycket bilder

svara gärna för nu har ni chans att på verka min blogg så som NI vill ha den!


Lili gästbloggar

Tjaaaaa alla elvira-lovers!!

Sitter här med friendsnörden och sitter vid datan, vräääkigt värre! Idag har vi varit i skolan och varit duktiga, vi hade dans på gympan och Elvira var danslärare, haha, riktigt nääz. Jaja kolla in min blooogg och ha en bra dag! :D
Pussss på er <3<3<3


Lili

Yoo!
idag har jag vart med Lili<3 och haft de as najs! =D vi har snackatoch käkat toast.. YUM! ;) <3 berättar lite mer details snart :)


har tråkk

jepp, ja har tråkigt så smsa för fan!

dansen inställd

Yoo!
gick just in en snabbis på facebook och såg ett meddelande från min danslärare som säger att dansen är inställd idag..... BAJS

ingen fotboll

BUHUUUUUU, ska inte gå på fotbollen idag heller. ja känner mig sjuk och vill ju vara frisk så att jag kan prestera bättre senare i veckan :) imorgon har jag jag engelska prov så att jag måste plugga HELA kvällen.. wihoo... help mee!¨de etyp 120 glosor + grammatik och allt -.-'


ENGELSKA PROV :S

Yoo!
nu måste ja plugga i några minuter innan Joel kommer -.-'

 


förlust

men vi tar nya tag! :)

juste vann rätt?

tyckte ni att de va bra att Anna Bergdahl vann ?! ja höll ju på Eric Saade men annars va hon ju bäst! de e ju sjukt annorlunda mot vad vi brukar skicka till eurovision? men de blir bättre och bättre! var tror ni hon kommer?


blev ingen match för mig.. :(

näe, för när jag vaknade så kunde jag knappt röra på mig och allt snurrade. min hals kändes skit tjock så skit asså men lycka till till alla fina tjejer i F97:1! :D men sen äre ju lagfoto så då kommer ja för de vill man ju inte missa -.-'  ikväll så kommer Joel och hans familj hem till oss på middag :P så de blir najs men imorgon är de skola -.-' men sen så äre ju FOTBOLL så me like! men då måste jag sluta på en av mina dansgrupper.... men ja kommer hinna med min tisdags dans och de e faktist den som e rolig :P haha, men nu ska ja ta en dusch... PEACE!


it's complicated

den varverkligen bra! rekommenderas :D om man gillar snyft-snyftosar ;)

bio

yoo!
ska nu på bio me Mamma ;) p


dragit ut på de

men nu äre dags att ta itu med klädberget på mitt sovrumsgolv.... wish me luck! ;)

prima skinka!

Yoo!
idag känner jag mig jätte sprallig och friskt! men jag måste tyvärr städa mitt rum -.-' men efter de så ska jag ta världen med storm ! :DD imorgon har jag en fotbollsmatch mot vasalund vilket ska bli SUUPER kul! jag e supertaggad! efter de så e de ju lagfoto så man måste de bra ut ^^... nee skojja :P JUSTE, vem vinner ikväll? ja satsar stort på eric men vi får ju se! det är jättemånga som e bra så de blir en klurig nöt... ;)


soffa,filt,oboy,film

ja, det är llt som behövs nör man är sjuk och jag har MASSOR :) känner mig redan bättre! men kommer inte få gå ut ikväll*snyft*. men ja får väl skisa på kvällen då :P jag ser på djävulen bär prada :D har skissat lite. bilder kommer ^^



sjuk med nya naglar..

Yo..
jag drog mig till skolan men kunde bara stanna en lektion innan ja behövde dra mig hemåt med feber. usch.. imorse fixade jag snabbt nya naglar. dome rosa och mörkgröna. ganska fula men helt ok för att göra dom i all stress :P visst är den här bilden söt?



naglar

yoo!
sitter och fixar nya naglar, bild kommer sen;)


snygg pojke

tkr ni guzzen e hott? ;)
 


halv sjuk

Yooo!
nu sitter jag ner bäddad i soffan och käkar en toast;) avundsjuk eller vad?! fixa en då? ;)

 


spände tandställningen

Yoo!
imorse så åkte jag in till eastmansinstitutet för att sätta fast ett fäste i tandställningen  som lossnat och nu gör de ont så in i hel-vetet!


dagens liste

Dagens vill ha: SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!!
Dagens nejtack: Vinter :(
Dagens humör: Ledsen och trött
Dagens kläder: jeansleggings från bikbok, linne från bikbok,t-shirt från monki, collegetröja från JC
Dagens hår: flätor med mössa över
Dagens smink: bronzepuder och rouge H&M, mascara loreal åhléns

Dagens roligaste: snack med A,E & L

Dagens köp: jucie i skolkafeterian ^^

Dagens älskar: min nya banner!
Dagens hatar: snö och slask

Dagens saknar: EN pojkvän..

Dagens mat: vaniljyoghurt med start och kola sås^^

Dagens godis: inget för en gångs skull!

Dagens dricka: BRAVO jucie, äpplemandarin och apelsin

Dagens människa: Lovisa Boestad som fixade min banner :D

Dagens låt: one less lonley girl- justin beider

 

btw, grattis på internationella kvinnodagen! :D

 


SPORTCAMP!

yess, ja ska på sportscamp i sommar me min kusin! :DDD

Gamla bilder

Här kommer lite gamla bilder ;)

Vässarö jag och Elin<3

Vässarö

Båten

jag och marcus i björkkär, marcus ben svider av myggstift^^

Jag och Matilda <3

Fler bilder på in gång;)



ny design

har som sagt och som ni ser en ny bakgrund! gjord av Lovisa<3 så TACK till henne :D <3333


Keep it safe and were a condom! ;)/E 8-)

LAE

Yoo!
idag har jag vart med Lili<3,Alice<3&Elin<3 hemma hos A :) <3

 

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)


har tråkigt

Yoo!
Jag har SÅ tråkigt!

I AM BACK!!

yoo!
jag är tbx! thats right! lovley<3 min axel gick ur led när jag ramlade med brädan :s ska kolla min mitella nu

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)

changed plans

Yooo!
Idag skulle jag jag varit med Matilda<3 men hon bestämde sig för att bli sjuk. nej ja skojja men hon är lite små sjuk så krya på dig gumman så ses vi efter lovet!! så idag blir väl städdag/packdag för mig. jippie.. men imorgon drar jag!! väldigt tidigt men då hinner jag och brorsan åka skidor en hel dag medans mamma och pappa åker och fixar i stugan. vi bor i en pytteliten stuga men som är HUR mysig som helst! den har iof utedass men har så himla fin utsikt. LÄNGTAR SOM FAN!!! 1 day left! men uppdateringen kommer var sämst! iallafall  de här kanske är mitt sista inlägg på den här veckan så SEE YA!

hoppas ni får ett bra lov!

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)


bullbakning

NU BAKAR JA BULLAR :DD<3

praktisk dag

Yoo!
idag har jag planerat att städa mitt rum, packa osv. jag måste hinna det idag för imorgon så ska jag vara med Matilda<3 och dagen efter så åker vi klockan 06:00 på morgonen :S GANSKA tidigt va? ja funderar på om jag kommer dra lite till fryshuset idag men ingen är ju hemma ooch de e ju inge kul att åka själv :( åker mina sweetiesar skidor eller snowboard? jag tänkte föra lite statistik och se vad som är störst men det kan jag ju inte göraa om ingen kommenterar? så sätt igång att kommentera!! ;) btw, det töar ute :( buhuhu! vet ni va som skulle vara helt perfa? jo, att de blir as varmt på lidingö medans jag är uppe i kalla fjällen och när jag kommer hem så är all snö borta och det är vår helt amazing va?! lovley! vad ska ni hitta på i sommar? det kanske är för tidigt för att veta men jag längtar så himmla mycket! jag måste dra nu men senare idag så får ni veta mina sommarplaner!

Keep it safe and were a condom!;)/E 8-)


RSS 2.0